Youtube Video Mp3 Çevirme

Görüntülenme:

YouTube videolarını mp3′e çevirmek için programlara ihtiyaç duyarız. Programı indirmek ve kurmakta ayrı bir derttir. Bizleri bu zahmetten kurtarmak için birçok websitesi var. Bunlardan biri Vidtomp3.



Siteye girdikten sonra “Enter Video url below to convert into MP3″ yazan bölümün altına Youtube video adresini girmelisiniz. Eğer mp3ün kalitesinin normal kalite olmasını istiyorsanız “Standard Quality” kutucuğu işaretli olarak kalabilir.Kalitesinin yüksek olmasını istiyorsanız “High Quality” kutucuğuna tıklamalısınız. Tüm bu işlemler bittikten sonra “Download” tuşuna basıyorsunuz. Videonuz mp3e dönüştürülecektir. Dönüştürüldükten sonra “Download Mp3″ linki çıkacaktır. Mp3ünüzü oradan indirebilirsiniz.

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Online Kişi Sayısı

TheRiskOfTime. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Türkiyem

TheRiskOfTime


Dostlarım

mailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.com