Facebook Mail – Facebook eMail

Görüntülenme:

Facebook kullanıcıları için yeni bir hizmet olarak facebook mail hizmetini sunmaya hazırlanıyor. Artık herkesin facebook.com uzantılı mail adresi olabilecek!











Yeni hizmeti Mark Zuckerberk duyurdu. Artık hem maillerinizi okuyup hem de sosyal mesajlaşma yapabileceksiniz. Yani birisi sizin adiniz@facebook.com adresinize mail gönderdiğinde bunu bildirimleriniz/mesajlarınız içinde görebileceksiniz.

Sistem hakkında çok detaylı bir bilgi bulunmamakla birlikte tahminimizde mail adresleriniz kullanıcı adlarınızla aynı yapıda olacak olabilir. Yani “Aslan Akali” hesabınıza “aslanakali” şeklinde bir kullanıcı adı almışsanız adresiniz için bu sizin mail adresiniz olabilir. Tabi bu sadece bir varsayım.
Facebook’un Microsoftla aralarının çok iyi olduğu şu dönemlerde yaptıkları anlaşma çerçevesinde Microsoft Mail SkyDrive kullanarak 25gb kotalı mail adresi alabileceksiniz. Buna ek olarak outlook, excel, word dosyalarınızıda facebook üzerinden paylaşabileceksiniz.
Şu an için facebook mailleriniz size ulaşmıyor fakat Buradan Altta Ki İstek Butonuna Tıklayarak   mail adresi istek talebinde bulunabiliyorsunuz

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Online Kişi Sayısı

TheRiskOfTime. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Türkiyem

TheRiskOfTime


Dostlarım

mailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.com