Yüksek Kaliteli Twitter Kapak Resimleri

Görüntülenme:


Bildiğiniz gibi Twitter, profil görünümünde bir değişikliğe giderek kullanıcıların kapak resmi kullanmasına imkan sunmaya başladı.Bu gelişmeyle birlikte internet girişimcileri de kolları sıvadı ve Twitter kapak fotoğrafları paylaşan siteler açmya başladı.
Ben de Twitter kapak fotoğrafı paylaşan sitelerden en popüler olanları bir araya gtirerek sizlerin kullanımına sunmak istedim.Ama önce Twitter kapak fotoğrafınızı nasıl değiştirebileceğinizi göstereyim.

Profilinizden Profil sekmesini açtığınızda üstte tarafta “Başlık” bölümünde “Başlığı değiştir” butonunu göreceksiniz.Buradan Twitter kapak fotoğrafınızı değiştirebilirsiniz.

Aşağıdaki 30 adet kapak fotoğrafının hepsi yüksek kaliteli ve 1200x600 boyutunda.Kullanmak istediğiniz fotoğrafa tıklayarak tam boyutta açın.Tam boyuttaki resmin üzerine sağ tıklayarak bilgisayarınıza kaydedin. 

Şehir Işıkları
Müzik Notası
Lalezar
Papağan

Çicekli Pencere
Renkli Manzara
Siyah Beyaz 
Yaprak
Yanan Ampüller
Sonbahar Manzara

posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Online Kişi Sayısı

TheRiskOfTime. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Türkiyem

TheRiskOfTime


Dostlarım

mailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.com