Facebook Facebook'a karşı!

Görüntülenme:

Yayın hayatına başladığı günden beri
internet dünyasında sosyal medya kelimesini getiren ve özellikle altını çizme gerekir Türk insanını ilkokul arkadaşlarıyla buluşturan, sosyal paylaşım sitesi Facebook, filminden sonra şov programlarının da konusu olmaya başladı.


'Sosyal Medya' isimli Facebook filmi bunun en iyi örneği. Film o kadar başarılı oldu ki Altn Küre'de ödülleri toplatı ve Oscar'a birçok dalda aday oldu. Bu gelişmelerin ardından Amerika'nın en büyük şov programı olan Saturday Night Live, Sosyal Medya filminde Mark zuckerberg'i canlandıran Jesse Eisenberg ile gerçek Mark Zuckerberg'i bir araya getirdi.
Jessie Eisenberg'in Mark Zuckerberg'e "filmi nasıl buldun?" sorusuna Mark Zucberberg'den espirili bir ağızla,"oldukça ilginç buldum" yanıtı, seyircileri kahkahaya boğdu.

İŞTE GERÇEK MARK ZUCKERBERG SAHTE MARK ZUCKERBERG'E KARŞI


posted under |

0 yorum:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

Online Kişi Sayısı

TheRiskOfTime. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Türkiyem

TheRiskOfTime


Dostlarım

mailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.commailto:theriskoftime@gmail.com